Tag: elite dangerous

Lojërat falas në Epic Store për ketë javë sjellin aventura dhe engima
Merrni Elite Dangerous dhe The World Next Door falas gjatë kësaj jave në Epic Store Si gjithmonë, Epic Games Store sjell gjatë çdo jave lojëra të reja falas dhe lojërat falas që Epic do të japë ketë javë janë Elite…
Lojërat e ardhshme falas të Epic përfshijnë Elite Dangerous
Nëse akoma nuk keni luajtur një nga lojërat më të mëdha hapësinore që ekzistojnë, atëherë Epic Games Store do e zgjidhë këtë problem për ju. Elite Dangerous është një nga giveaway-et më të mëdha të platformës prej kohësh dhe nuk…