Tag: elfen lied

Këto janë vdekjet e hershme në anime që kanë lënduar më shumë fansat
Anime si një medium ka pasur shumë momente legjendare gjatë dekadave, me shumë prej atyre që sjellin vdekjen e disa personazheve kryesorë nga seritë e panumërta, dhe një sondazh i fundit tregon se cilat vdekje të hershme kanë lënduar më…