Tag: elden ring will smith

Will Smith bën invade në Elden Ring
Me sa duket është një lojtar që shkon përreth duke pretenduar të jetë Elden Ring Will Smith - i cili pushton lojërat e njerëzve, i godet me shuplakë dhe largohet. Kjo është padyshim një referencë e qartë për incidentin në…