Tag: elden ring anime

Elden Ring mund të sjellë një anime dhe më shumë
Elden Ring është një ndër lojërat më të suksesshme të momentit duke shitur mbi 12 milion kopje kudo në botë. Dhe tashmë publikuesi i lojës, Bandai Namco është shprehur se dëshiron ta zgjerojë Elden Rin “përtej” industrisë së lojërave. Por…