Tag: El Mundo

Krijuesi i anti-virusit McAfee është gjendur i vdekur
John McAfee, themeluesi i kompanisë McAfee Antivirus, është gjetur i vdekur sipas raporteve nga Reuters, El Mundo, El País. Ai po mbahej në një burg të Barcelonës dhe Departamenti i Drejtësisë së Katalunas ka deklaruar se vdekja e tij ishte…