El Camino: A Breaking Bad Movie vjen me një datë lançimi
Gjithsesi Aaron Paul nuk është shumë i lumtur për këtë. Netflix ka zbuluar titullin dhe datën e lançimit të filmit të Breaking Bad dhe së bashku me këto edhe një teaser për filmin. Gjithsesi duket se protagonisti i tij, Aaron…