Tag: Eiyuden Chronicle: Rising

Xbox Game Pass shton disa lojëra të cilat nuk duhet t’i humbisni
Xbox Game Pass është një ndër ato abonime që iu ofrojnë një larmishmëri lojërash të ndryshme me një kosto goxha të vogël. Dhe tashmë ky abonim po shton tashmë disa lojëra të reja në katalogun e saj. Loja e parë…