Marvel’s Avengers Review
Avengers është një nga seritë e filmave më të ndjekura në botë. Mbas mbylljes së avengers endgame, fansat e marvel kanë pritur për një kapitull tjetër në historinë e saj. Por këtë radhe ajo ka ardhur në formën e një…
Shadow of the Tomb Raider Review
Lara Croft bën një përpjekje të fundit për të na dëshmuar se ajo e ka atë që duhet për tu bërë Tomb Raider-i që ajo është e destinuar të jetë. Duke u lënë mënjanë si bashkëpunëtor i vetëm, Crystal Dynamics…
Shadow of Tomb Raider tregon se si Lara Croft mund të jetë e zgjuar dhe e shkathët
Lara Croft është një luftëtare dhe një atlete e aftë, por për këtë trailer të Shadow of the Tomb Raider, Square Enix dëshiron të tregojë se sa e zgjuar dhe e shkathët mund të jetë heroina. Publikimi i Shadow of…