Nvidia krijon teknologjinë e superkompjuterave EGX
Teknologjia po adoptohet nga Samsung, Walmart, BMW dhe të tjerë Në mënyrë të ngjashme me Microsoft, Nvidia po e zhvendos fokusin e saj drejt zhvillimit teknologjik për bizneset e mëdha, duke u mbështetur sa më pak tek bota e ngatërruar…