Tag: egg launcher

Fortnite rikthen Jetpacks dhe Egg Launchers në lojë
Sot, dy veçori kryesore kthehen në lojën Battle Royale të Epic: Fortnite Jetpacks dhe Egg Launchers, dhe gjithashtu ka një ndryshim të madh të hartës që përfshin vendndodhjen Daily Bugle të Spider-Man. Ju duhet t'i jepni meritat Epic, atyre u…