Tag: eFootball

Konami do të sjellë update-in e eFootball 2022 këtë muaj
eFootball 2022 u prit nga lojtarët në mënyrë të ashpër, aq të ashpër saqë shpejt u bë loja me vlerësimin më të keq në Steam. I ngarkuar me bugs, eFootball 2022 ka nevojë patjetër për patch, kështu që Konami do…
Konami eFootball 2022 Review
Lançimi më skandaloz i të gjitha kohërave në Steam Pasardhësi i Pro Evolution Soccer ishte gjithmonë i destinuar të ishte historik. Për tre dekada, simboli i futbollit i Konamit përqafoi statusin si një kompetitor sado i vogël, por disa herë…
Konami premton të rregullojë lançimin skandaloz të eFootball
Konami ka lëshuar një deklaratë për eFootball pas nisjes katastrofike të saj këtë javë. Nisja ka shkuar aq keq, dhe reagimi ka qenë aq i zhurmshëm, sa eFootball tani është loja me review më të keqe ndonjëherë në Steam. Në…
eFootball është loja më e keqe në historinë e Steam
Kohët e fundit Konami lëshoi eFootball që tashmë është falas dhe vlerësimet kanë qenë mjaft të këqija. Loja e re e futbollit është, në fakt, tashmë loja me reviews më të këqija në historinë e Steam. Sipas Steam 250, eFootball…
Tregohet trailer më i fundit i eFootball (ose PES siç e njihnim)
Ish-PES do të fokusohet më shumë në konfrontimet një kundër një mes lojtarëve eFootball, ish-PES, loja free-to-play e Konami del më vonë këtë vjeshtë me një engine të ri (Unreal 4) që drejton lojën. Konami të enjten publikoi një trailer…
PES ndryshon emrin në eFootball dhe do të jetë falas
Konami ka njoftuar zyrtarisht eFootball, lojën e njohur më parë si PES 2022, për lëshim në PS5, PS4, PC, Xbox Series X / S dhe Xbox One në Vjeshtë 2021. Në një hap të madh përpara për ekskluzivitetin, eFootball do…