fbpx
Eden Hazard dhe Virgil Van Djik janë yjet e kopertinës së FIFA 20
Lojtari i tretë do të zbulohet së shpejti Përpara lançimit të FIFA 20 në shtator, EA ka njoftuar yjet që do të jenë në kopertinën e lojës. Dy nga tre lojtarë u njoftuan përmes një njoftimi në Twitter. Lojtari i…