Tag: Ed Sheeran

Ed Sheeran na jep idenë e një bashkëpunimi me Pokemon GO
Ed Sheeran, një nga artistët muzikorë më të shitur në botë, duket se po ngacmon një bashkëpunim të ardhshëm me lojën Pokemon GO. Pokemon GO ka ndërtuar një komunitet dhe ka një sërë ngjarjesh të planifikuara në të ardhmen e…