Tag: Echo

Çdo shfaqje e Marvel e shpallur gjatë Disney+ Day
Disney mbajti të parën Disney+ Day, dhe a nuk do ta dinit, përmbajtjet e reja nga Marvel Studios të cilat dominuan listën, me kompaninë që njoftoi ose ofron përditësime për 12 shfaqje të ndryshme live dhe të animuara. Ju mund…
Ky truk në Overwatch lejon Echo të përdorë tre Ultimates rradhazi
Echo mund të jetë në rradhë për një hotfix të shpejtë në Overwatch, pasi një truk i porsazbuluar i Ultimate-it të saj vërteton që ky hero është broken. Sikur të fituarit e shumë Ultimates në një dritare të vogël kohore…
Echo do të vijë live në Overwatch në 14 prill
Overwatch ka për të arritur nivele të reja. Heroi i ri i lojës, Echo, do të jetë live në servera në datë 14 prill. Echo është heroi i ri DPS i lojës, i cili e shton edhe më shumë damage…
Jeff Kaplan ka thënë se Overwatch nuk do të ketë hero tjetër për këtë vit
Jeff Kaplan, drejtori i Overwatch, ka konfirmuar se Overwatch nuk do të marrë një hero tjetër këtë vit, pas lançimit të Echo. Në një intervistë, Kaplan tha se sado që skuadra e zhvillimit të Overwatch është duke krijuar heronj të…
Echo vjen zyrtarisht në Overwatch
Ultimate i saj, Duplicate, e lejon të kopjojë aftësitë e një armiku dhe t'i luajë për një periudhë të shkurtër. Duplikimi nuk është dukur kurrë kaq mirë. Echo, personazhi më i ri i Overwatch, është një hero me një ultimate…
Teaser-i i fundit i Overwatch sugjeron ardhjen e një omnic hero
Overwatch mund të marrë një tjetër omnic hero së shpejti. Teaser-i i fundit i Blizzard sugjeron se personazhi i ardhshëm i lojës mund të mos jetë human, të paktën jo në sensin tradicional të fjalës. Teaser-i është hyrja e një…
Ky imazh i Overwatch 2 sugjeron ardhjen e një heroi të ri
Një segment i vogël artistik i Overwatch 2 u shfaq për një periudhë të shkurtër në Blizzard Gear Shop ditën e hënë, duke u spikatur menjëherë nga fansat syshqiponjë, përpara se të zhdukej nga dyqani. Imazhi i bërë leak, që…