Tag: easter egg

Destiny 2 mban një Easter Egg mbi lançimin e rradhës të Bungie
Që nga publikimi i tij, Destiny 2 është bërë një nga ekskluzivitetet më të njohura free to play në botë. Ndërsa sezoni i 17-të i lojës afrohet, zhvilluesit po japin sugjerime se çfarë të presin nga loja në të ardhmen.…
Ky fans i GTA San Andreas gjen një easter egg të vërtetë
Fansat e Grand Theft Auto kanë gjetur një Easter Egg të vërtetë të GTA San Andreas që përkujton rrugën e shtëpisë së protagonistit të lojës Carl Johnson. Nuk ndodh çdo ditë që referencat e lojërave shfaqen në botën reale, por…
Far Cry mund të sjellë një battle royale ose survival mode
Ubisoft njihet për Easter Egg që sjell në lojërat e saj dhe së fundmi sipas një Easter Egg në Far Cry 6, një battle royale ose survival mode mund të vijë së shpejti. Ubisoft lançoi javën e kaluar Far Cry…
Si të gjeni GTA: San Andreas Easter Egg në Cyberpunk 2077
Një lojtar i Cyberpunk 2077 ka gjetur një lojë një referencë meme nga GTA: San Andreas Hedhja në treg e Cyberpunk 2077 gjatë javës së kaluar u prit me shumë reagime të miksuara nga fansat të cilët shpreheshin se e…
Një mister i ri është zbuluar në Warzone Season 5
Në sezonet tre dhe katër, lojtarët zbuluan se bashkëveprimi me mesazhe telefonike të ndryshme të gjetura rreth hartës së Verdansk do të zbulonte një kod numerik, të lexuar në rusisht. Aktivizimi i kodeve në një mënyrë specifike do të hapte…
Mund të kemi një remake të Resident Evil 3 në të ardhmen
Një easter egg për lojën është gjetur në Project Resistance Kur Capcom solli Resident Evil 2 Remake arriti të kishte një nga lojërat më të mira të vitit në treg. Gjithsesi, një Easter egg e Project Resistance sugjeron se në një…
Një easter egg në Fortnite sugjeron një crossover me Stranger Things
Pas shtëpisë së John Wick, një tjetër ambient i ngjashëm shihet në Fortnite Stranger Things duket se do të bëjë një paraqitje edhe në Fortnite. Kjo pasi një easter egg në Sezonin e 9 është fiks si një ambient i…