Këto janë përshtypjet e para për AirPods Pro
Videot e unboxing për AirPods Pro kanë filluar të qarkullojnë nëpër YouTube. Këto të fundit nuk janë tamam review teknike, por mbulojnë pjesë si dizajni, audioja, Ear Tip Fit Test dhe detaje të tilla. AirPods Pro janë më të fundit…