Tag: ea play

Xbox Game Pass ka shtuar një lojë të re nga EA Play
Si pjesë e abonimit të saj, abonuesit e Xbox Game Pass kanë akses edhe në një pjesë të mirë të lojërave të EA Play. Dhe tashmë një lojë e re i është bashkuar këtij abonimit. Këtë javë, EA Play shtoi…
Specifikimet e kërkuara nga Battlefield 2042 për PC janë të arsyeshme
Open Beta për Battlefield 2042 është e pashmangshme, kështu që këtu janë kërkesat e sistemit për lojën. Përpara se të filloni të mbani frymën, ato janë në të vërtetë të arsyeshme. Duke mbërritur për PC, konsolat e vjetra dhe të…
Battlefield 2042 open beta fillon javës tjetër
Battlefield 2042 open beta do të fillojë më 8 tetor në të gjitha platformat, njoftoi Electronic Arts , ose dy ditë më herët 6 tetor për anëtarët e EA Play dhe këdo që ka bërë pre-order lojën. Beta do të…
Luani 10 orë FIFA 22 me EA Play në konsola dhe PC
Nëse jeni anëtar i EA Play Pro, mund ta luani në kompjuterin tuaj nga sot. Ky trial 10-orësh i lojës do t'ju lejojë të filloni të ndërtoni skuadrën tuaj Ultimate Team, të krijoni një klub në Modalitetin e Karrierës dhe…
Kur mund të filloni të luani FIFA 22?
Ndërsa nuk ka ende një datë të caktuar për publikimin e FIFA 22, rrëmuja po rritet. Ndërsa lojtarët fillojnë të ‘sëmuren’ nga FIFA 21, titulli tjetër në ekskluzivitetin e futbollit të njohur do të rinovojë përsëri interesat e lojtarëve. Ne…
FIFA 21 vjen në EA Play dhe Xbox Game Pass
Electronic Arts në mënyrë të vazhdueshme shton lojëra të ndryshme në katalogun e EA Play dhe shumë prej lojërave janë tituj sportivë. Seria FIFA është një nga më të njohurat në katalogun e EA dhe bëhet e juaja duke filluar…
EA zëvëndëson Origin me aplikacionin e ri për desktop
EA po finalizon ribrandimin për Origin dhe EA Access. Electronic Arts po largon plotësisht nga çdo gjë që ka të bëjë me EA Access dhe platformën e saj të shpërndarjes dixhitale Origin me fillimin e aplikacionit desktop EA Play. Kompania…
EA Play do të vijë në Steam
EA Play, shërbimi i njohur më parë si EA Access do të vijë në Steam në datë 31 gusht. Për ata që janë të panjohur me EA Play, qëllimi i saj është t'i mundësojë përdoruesve ulje, trials, një librari lojërash…
The Sims 4 dhe Titanfall 2 janë tashmë në Steam
Lojërat janë gjithashtu me ulje. Pak para livestream-it të EA Play, Electronic Arts solli një tjetër tufë lojërash dhe DLC në Steam, duke përfshirë këtu dramën first-person, A Way Out, simulatorin The Sims 4 dhe Titanfall 2. Këto shtojca të…
Konfirmohet lançimi i FIFA 21 për në tetor
Loja e këtij viti do të përfitojë nga teknologjia e konsolave të reja. Electronic Arts konfirmoi të pashmangshmen FIFA 21 në eventin e EA Play. Si shumica e lojërave të EA në këtë pikë, ajo do të vijë në Steam…