fbpx
FIFA 20: Luani FUT më herët përmes EA Access
Data e lançimit të FIFA 20 në EA Access këtë vit do të jetë 19 shtator. Aplikacioni do i lejojë përdoruesit e konsolave të kenë mundësi ta luajnë FIFA 20 pesë ditë më herët. Përdoruesit do të limitohen në një…
Zbulohet data e lançimit të EA Access në PlayStation 4
EA Access do të vijë në PlayStation 4 muajin e ardhshëm. Më specifikisht dhe sipas vetë Electronic Arts, ky shërbim subscription do të vijë për PS4 në 24 korrik dhe do të kushtojë po aq sa kushton në Xbox One.…
EA Access është konfirmuar se do të vijë këtë verë në PS4
Gjërat do të funksionojnë njëlloj si në Xbox Pas shumë spekulimeve dhe thashethemeve, EA më në fund ka konfirmuar se shërbimi EA Access do të vijë në PlayStation 4. Më parë Sony nuk është dukur shumë i interesuar në këtë…
Electronic Arts is considering making EA Access available to all platforms
Electronic Arts has left the possibility open for EA Access to be made available across all platforms. According to statements by Andrew Wilson, CEO of EA, EA Access is expected to expand to more platforms beyond the current ones, the…