Tag: E3 2021

Gjithçka që duhet të dini mbi konferencën e E3 2021
Edhe pse këtë vit nuk ka të kemi akoma evente fizike, E3 do të sjellë eventin e saj online dhe e cila është më pak se një javë larg. Kjo gjë iu lejon që të merrni pjesë në këtë event…
Konami tërhiqet nga E3 2021, thotë se nuk do të jetë “gati të paraqitet”
Konami ka pretenduar kopertinën e "botuesit të parë të lojërave që u tërhoq nga E3 2021", duke njoftuar zyrtarisht vendimin e tij në Twitter. Njoftimi në Twitter shpjegon se Konami - fillimisht u njoftua të ishte një pjesëmarrës në E3…
Gears of War 6 nuk do të shpallet gjatë E3
Pas një viti pushim, E3 është përsëri në vitin 2021 me një format të ri dixhital. Një nga kompanitë më të mëdha ka konfirmuar praninë e saj përsëri tek Microsoft. Ndërsa aktualisht dihet pak në lidhje me atë që prodhuesi…
Konfirmohet se E3 nuk do të zhvillohet fizikisht këtë vit
Nuk është ndonjë lajm shokues, por këtë vit nuk do të ketë një event fizik të E3 në Los Angeles. Dokumente të reja të plotësuara nga Board of Los Angeles Convention and Tourism Development Commission e kanë listuar eventin e…
Shënoni kalendarët pasi datat e E3 2021 janë shpallur
Shihemi vitin e ardhshëm, nëse nuk ndodh ndonjë pandemi tjetër Le të harrojmë gjithçka për vitin 2020, është e qartë që nuk është viti i ynë ky. ESA duket se mendon kështu, pasi anulloi shfaqjen E3 të vitit 2020 për…
E3 2021 vazhdon planet, por do të duket ndryshe nga vitet e tjera
E3 2020 u anullua zyrtarisht sot për shkak të shqetësimeve rreth coronavirus. Entertainment Software Association (ESA) po vazhdon përpara me planet e saj për 2021, por eventi ka për tu dukur shumë më ndryshe se ç'janë mësuar fansat që ta…