A mundet coronavirus të anullojë E3 2020?
ESA thekson se është duke e studiuar situatën nga afër, pas anullimit të GDC. E3 2020 po vazhdon punën e saj, pavarësisht shqetësimeve në rritje për Coronavirus, me organizatorët e Entertainment Software Association që kanë konfirmuar se anullimi i Game…
Konfirmohet lista e kompanive që do të jenë pjesë e E3
Për prezencën e kujt prisni me padurim? Lista për E3 2020 tani është zbuluar, së bashku me disa evente të tjera që ndodhin në ngjarjen e këtij Qershori në Los Angeles, dhe madje edhe një slogan i ri: "Everybody Plays".…
Phil Spencer konfirmon se Xbox do të marrë pjesë në E3 2020
"Jemi entizuastë që t'i tregojmë atyre që dashurojnë të luajnë se çfarë na pret në të ardhmen" Më herët, Sony zbuloi se PlayStation nuk do të merrte pjesë në E3 2020 për të dytin vit rradhazi. Vitin e kaluar, mungesa…
Sony dhe PlayStation do të mungojnë sërish në E3 2020
Ky është i dyti vit rradhazi ku Sony nuk do të marrë pjesë në E3 Sony ka konfirmuar se nuk do të marrë pjesë në E3 për të dytin vit rradhazi. Në një deklaratë, kompania e PlayStation shprehet se nuk…
Microsoft mendon se Sony nuk do të jetë në E3 2020
Vitin e shkuar Sony theu traditën normale të ciklit të videolojërave, kur vendosën të mos merrnin pjesë në E3 2019. Në atë kohë shumë njerëz menduan se kjo do të ishte diçka e përkohshme, sepse Sony nuk kishte shumë gjëra…
A do të marrë pjesë Sony në E3 2020? PlayStation ende nuk shprehet
Përsëri do të kemi një E3 pa Sony? Sony ka përshkruar planet e saj për E3 2019 që në Nëntor 2018, kur konfirmoi se nuk do të marrë pjesë në konferencën në Los Angeles. Dhe duke i qëndruar besnike fjalës…