Këto janë vendndodhjet e E.G.O Outposts për sfidat e Week 5 në Fortnite
Mund të përfitoni shumë XP duke vizituar pikat E.G.O dhe duke gjetur chests. Zhvilluesi i Fortnite, Epic Games, ka postuar Lowdown Missions për Season 11. Sfidat e reja të Fortnite i shpërblejnë lojtarët me shumë XP për ti ndihmuar me…