Lojërat e PS Plus për muajin maj janë bërë leak dhe janë brutale
Lojërat e PS4 për PS Plus të muajit maj mund të jenë bërë leak online dhe nëse rezultojnë të jenë të vërteta, atëherë ato janë brutale. Një muaj i ri nënkupton që një tjetër lojë e PS Plus është bërë…
Dying Light është falas për t’u luajtur këtë fundjavë për herë të parë
Techland po feston përvjetorin e pestë të lojës me një seri eventesh përgjatë një muaji Lojë survival me mumje e Techland, Dying Light ka qenë rrotull për pesë vjet, dhe megjithatë disi në gjithë atë kohë nuk ka qenë kurrë…
Dead Island 2 dhe Saints Row 5 janë ende duke u zhvilluar
Techland, krijuesit e Dead Island, ishin duke planifikuar një vazhdim për lojën, deri në momentin që vendosën të fokusonin punën e tyre në Dying Light. Dead Island 2 kaloi në duart e Yager Developments, pastaj në duart e Sumo Digital,…
Dying Light do të ketë 10 DLC falas në 12 muajt e ardhshëm
Loja me qëllim për t’i mbijetuar zombive  Dying Light doli për here të parë nga fillimi i 2015. Techland nuk duket se do të lëshojë prej duarsh këtë lojë. Studioja lajmëroi që do të nxjerri 10 pjesë të tjera DLC-je…