Ku janë teasers për Season 11 në Fortnite?
Fortnite Battle Royale është në prag të hyrjes në Season 11 dhe update-i i ardhshëm i lojës është shumë pranë lançimit. Gjithsesi lojtarët kanë vërejtur diçka të pazakontë këtë sezon, ka patur një mungesë serioze të teasers. Ata që janë…
Çdo gjë që dihet mbi eventin e raketës në Fortnite
Duket se një tjetër raketë po bëhet gati të shpërthejë në Fortnite. Epic Games duket sa ka ndërmend të sjellë një tjetër event gjigand me raketë për Fortnite Battle Royale dhe tashmë ka filluar ndërtimin e saj në Season 10.…
Bëhen leak sfidat Meteoric Rise dhe shpërblimet e Visitor në Fortnite
Lojtarët e Fortnite Battle Royale do të mund të merren me disa sfida të Meteoric Rise së shpejti. Ky set i ri sfidash do të shtohet në lojë në një të ardhme të afërt. Gjithçka u zbulua përmes një leak-u…
Dy Rift Beacons premtojnë ndryshime të mëdha në hartën e Fortnite
Sidoqoftë një prej tyre nuk është statik Tashmë mund të gjenden dy Rift Beacons në Fortnite Battle Royale, por duket se ka diçka shumë të pazakontë në mënyrën se si është pozicionuar një prej tyre. Këto Rift Beacons janë shfaqur…
Mega Mall në Fortnite është vendndodhja e rradhës që do të zhduket
Sezoni i 10 i Fortnite po e alternon hartën në mënyra të çuditshme. Në fillim pamë rikthimin e Dusty Depot, pak para se të shkatërrohej nga meteori. Më pas rradhën e kishte Neo Tilted e cila në kthesat e çuditshme…
Bëhet leak traileri i Sezonit të 10 të Fortnite
Traileri na kthen pas në Sezonin e 3 Sezoni i 10 i Fortnite si rregull nis nesër dhe në bazë të teaser-ave që kemi parë gjatë javës së shkuar, dukej se Epic donte të kthente kohën pas. Kjo teori u…
Teaser-i i 3 i Fortnite zbulon një skin të ri dhe një mik të vjetër
A ju kishte marrë malli për Drift skin? Epic ka vazhduar me valën e tij të postimeve me të dhënat për sezonin e 10 të Fortnite, që në një farë mënyre akoma nuk na kanë ofruar një ide të qartë…