Tag: Dustin Poirier

Jake Paul i çon një letër Dustin Poirier së bashku me varësen ‘Sleepy McGregor’
Jake Paul është përpjekur të zgjedhë një luftë me legjendën e UFC Conor McGregor për muaj me radhë, dhe me artistin ushtarak irlandez që shmang të vetëshpallur Problemin Child, Paul ka nxitur problemin. Për të festuar KO-në e famshme dhe…
Jake Paul i dhuron Dustin Poirier varësen e tij ‘Sleepy McGregor’
Jake Paul e përqeshi Conor McGregor në nivelin tjetër duke i ofruar Dustin Poirier varësen e tij $ 100k ‘Sleepy McGregor’ dhe kur ai e pranoi, ai doli vullnetarisht për të këputur kyçin e këmbës. Pasi u dominua për pjesën…