Mund të luani hartat e CS:GO në Minecraft
Këto krijime janë të pabesueshme. Counter-Strike: Global Offensive dhe fansat e Minecraft kanë kombinuar lojërat e tyre të preferuara, duke sjellë ripunime shumë të sakta të hartave të CS:GO në lojë. Counter-Strike: Global Offensive është një nga lojërat më popullore…