Tag: duren

Cyberpunk 2077 takon WoW në këtë crossover të pabesueshëm
YouTuber-i Duren, rikrijon një nga trailerët më të paharrueshëm të Cyberpunk 2077 duke përdorur grafika të World of Warcraft. Cyberpunk 2077 dhe World of Warcraft janë dy lojëra që nuk mund të jenë më të ndryshme. E para është e…