fbpx
Ninja dhe Reverse2k thyen rekordin për streak-un e fitoreve duo në Fortnite
Streamer-at e Fortnite, Ninja dhe Reverse2k vendosën një rekord të ri për fitoret e njëpasnjëshme në ndeshjet duo. Ninja dhe Reverse2k kanë vendosur një rekord të ri për streak-un më të gjatë të fitoreve në Fortnite. Streamers-at Ninja dhe Reverse2k…
Një fëmijë me controller u bë milioner në turnamentin e Fortnite World Cup
Jason Ashman,i njohur si Wolfiez, doli i dytë në turnamentin e duos të Fortnite. Një nga fituesit e Fortnite World Cup ishte një djalosh 15 vjeçar. Specifikisht bëhet fjalë për Jaden Ashman dhe parterin e tij Dave Jong që u…
Ninja eleminon Tfue në kualifikueset e Fortnite World Cup
E gjitha ndodhi sa hap e mbyll sytë Përplasja mes dy streamer-ave më kryesore të Fortnite: Battle Royale në kompeticionin e Fortnite World Cup ishte mjaft e shpejtë. Tfue dhe Ninja u vunë përballë njëri-tjetrit dje gjatë javës së gjashtë…
Battlefield V: Firestorm battle royale sjell Duos Mode
Battle Royale mode në Battlefield V, Firestorm, ka sjellë një mënyrë të re për ta luajtur. Zhvilluesi DICE ka shtuar Duos, që siç sugjeron edhe emri, të lejon të luash me një person tjetër. Duo i bashkohet modeve Solo (1…