Mode-e të reja bëhen leak në Call of Duty: Warzone
E kemi fjalën për duos dhe quads Jo më pak se shtatë emra mode-esh kanë dalë në databazën e lojës, dhe ndërsa nuk ka asnjë garanci asnjë prej këtyre playlists do të bashkohet në lojë derisa të jenë live, kjo…
Duos mode rikthehet në Apex Legends për eventin e Shën Valentinit
Dita e Shën Valentinit po afron dhe për lojtarët e Apex Legends, kjo do të thotë rikthimin e të shumëkërkuarës, Duos mode. E prezantuar për herë të parë në nëntor, Duos i lejon lojtarët e lojës battle royale të formojnë…
Limited time Duos mode do të vijë në Apex Legends
Ka ardhur koha për pak aksion me mikun e ngushtë. Në twitter-in e Apex Legends, sot u shfaq njoftimi për një limited time Duos Mode, e cila do të jetë live në 5 nëntor. Mode-i i ri ka qenë një…