fbpx

Tag: Dungeons 3

Dungeons 3 është momentalisht falas në Epic Games Store
2020 ka qenë padyshim një nga vitet më të çmendura në historinë moderne, por të paktën Epic Games Store jep lojëra falas javë për javë. Momentalisht mund të merrni Dungeons 3 falas. Nuk do ju kushtojë asgjë dhe pasi ta…
Epic Games vonon lojën falas të kësaj jave, ofron një zëvendësim
Epic Games Store mund të jetë hasur me ndonjë problem për të sjellë lojërat falas në PC të kësaj jave, ndaj nuk do të mund të merrni Cold War RTS Wargame: Red Dragon. Në vend të saj Dungeons 3 do…