Padia ndaj Stranger Things hidhet poshtë pak ditë para gjyqit
48 orë për të qenë më të saktë Padia që u ngrit në 2018 ndaj Stranger Things, që akuzonte se Matt dhe Ross Duffer e vodhën idenë nga një ish kolegu i tyre. Regjizori Charlie Kessler ishte pikërisht ai që…