Patch 18.6.1 sjell ndryshime në Duels dhe Battlegrounds
Thesare, balanca e heronjve në të dyja mode-et dhe llojet e minionëve në Battlegrounds po rregullohen Hearthstone po merr patch-in e saj më të ri, 18.6.1  dhe synon të sjellë ekuilibrin në dy mode-et më të reja të lojës, Duels…
Mode-i i ri, Duels i Hearthstone, është një PvP dungeon run
Hearthstone po merr një mode krejt të ri, Duels, duke filluar me Season 1 nga ai që do të jetë një modalitet i përditësuar rregullisht Në një intervistë, projektuesi kryesor i përmbajtjes live, Patrick Nagle na përcjell se çfarë është…