Tag: dubu

Artisti i Solo Leveling ka ndërruar jetë
Solo Leveling është një nga manwha më popullore të momentit dhe një anime për të u njoftua se do të vijë së shpejti. Por një lajm i keq vjen duke njoftuar se artisti i serisë manwha të Solo Leveling ka…