Ky leak i PS5 zbulon detaje të reja për baterinë e DualSense
Teksa controllers të DualShock 4 të PS4 mbahen që kanë përmirësim masiv në krahasim me ato të PS3, ato nuk ja kanë dalë që t'i shmangen plotësisht kritikave. Një ndër pakënaqësitë e fansave ka qenë jetëgjatësia e baterisë së DualShock…
Liçensa e PS5 sjell DualShock 5 me butona të pasëm, heq butonin Home
Këtu është pamja juaj e dytë jozyrtare në atë që duket se është DualShock 5. *** UPDATE *** Një liçensë e dytë Sony PS5, e zbuluar nga LetsGoDigital, na ka dhënë një pamje tjetër nga skicat e controller-it të gjeneratës…
A e dini se ‘X’ i PlayStation nuk quhet iks?
Treçereku juaj janë gabim. Ka dy lloj njerëzish në këtë botë. Ata që e quajnë butonin poshtë të controller-it DualShock 'X'(iks) dhe ata që e quajnë "Cross"(kryq)... Kush i thotë kryq njëherë? Nëse jeni njerëz të hajrit (pa ofendim këtu…