Sony zbulon një attachment të ri me dy butona për DualShock 4
Duket se Sony ka marrë disa ide nga Xbox Elite Wireless Controller Sony ka marrë një prej veçorive më të mira të Xbox Elite wireless controller dhe e ka shtuar në DualShock 4. I quajtur zyrtarisht "Back Button Attachement", ky…