Tag: dual pistols

Nerfs vijnë në Warzone për armët më të bezdisshme në lojë
DMR 14, Type 63, Mac-10 dhe Dual pistols bëhen nerf Zhvilluesi Raven Software njoftoi ndryshimet në DMR në një postim në Twitter në 6 Janar. Krahas nerf-it për pushkën e pandalshme, Mac 10, Type 63 dhe dual pistols, do të…