Tag: Dua Lipa

Dua Lipa duket mbresëlënëse me veshjen nga One Piece
Një postim i fundit në Instagram tregon yllin pop Dua Lipa teksa duket mbreslënëse me një veshje të frymëzuar pas One Piece të Eiichiro Oda gjatë Fashion Week në Milano. Një postim i fundit në Instagram tregon yllin e popit…
Duket se Dua Lipa do të vijë në FIFA 21
Dua Lipa do të vijë në botën e FIFA 21. Wow, 2020 vërtet vazhdon të na surprizojë. EA solli Title Update 5 për FIFA 21 në PC dhe dataminers menjëherë ju futën punës për të gjetur copza të rëndësishme informacioni.…