Drum Gun dhe The Baller janë bërë nerf në patch-in 9.01 të Fortnite
Ato mbeten sërish të forta, por jo dhe aq OP Epic duket se i ka dëgjuar lutjet e lojtarëve kompetitive në Fortnite Battle Royale dhe ka bërë nerf dy objetkte shumë të fuqishme në patch-in 9.01. Drum Gun dhe The…
Fortnite jep falas një glider si ndjese për eventin e të shtunës
Disa nga lojtarët nuk mundën të ishin prezent, ndaj Epic po kërkon ndjesën e tij. Epic Games do të japë falas një glider, në shenjë ndjese për ata lojtarë që pësuan probleme me eventin e të shtunës në Loot Lake.…
Fortnite: Shkatërrohen Tilted Towers & Retail Rows. Rikthehet drum gun
Fiks në kohë, kasaforta e Fortnite u hap. Brenda mund të shiheshin gjashtë sende që më parë ishin bërë vault të vendosura në kolona të mëdha prej xhami, në një rrugë të gjatë masive që të çonte në një lloj…