Twitch ndalon farming për Valorant closed beta keys
Sipas tyre, ky fenomen dëmton integritetin e Drops Twitch ka ndryshuar Community Guidelines për të ndaluar streamers që shfrytëzojnë programin Drops, i cili bën të mundur dhënien e keys për akses në closed beta të Valorant. Mesa duket, disa prej…
Drejtori i Valorant konfirmon që Twitch drops do të vazhdojnë këtë javë
Joseph Ziegler postoi sqarimet në Twitter mbrëmë, pasi një numër i fansave të etur për të marrë duart e tyre në një drop ishin shqetësuar se shpresat e tyre dhe ëndrrat e tyre ishin shkatërruar në vetëm 24 orë. Por…
Fortnite dhe Youtube sjellin një shfaqje të re si dhe Drops
Duke ndjekur këtë shfaqje, si dhe Fortnite World Cup, do të merrni shpërblime Duket se Fortnite, loja më e madhe battle royale free-to-play nga Epic Games, po hyn dhe në fusha të tjera të argëtimit. Shooter-i popullor do të bashkëpunojë…