Tencent do të prodhojë Auto Chess në Kinë
Me Valve dhe Riot që po kryejnë betejën e tyre përsa i përket Auto Chess, studioja pas Dota 2 origjinal është duke u marrë me versionin e saj. Duket se Drodo Studio do të ketë një partner të madh të…