fbpx
Teaser-i i 3 i Fortnite zbulon një skin të ri dhe një mik të vjetër
A ju kishte marrë malli për Drift skin? Epic ka vazhduar me valën e tij të postimeve me të dhënat për sezonin e 10 të Fortnite, që në një farë mënyre akoma nuk na kanë ofruar një ide të qartë…