fbpx
Regjistrimet për betën e Dreams janë live për Europën dhe Amerikën
Media Molucule më në fund ka hapur regjistrimet për beta testin e Dreams. Nëse jeni në SHBA ose Europe do të mund të shënoni emrin për një ftesë ekskluzive të këtij testimi, i cili për disa filloi që përpara Krishtlindjeve.…