DreamHack sjell turnamente $500,000 për komunitetin e Fortnite
Dream Hack po investon gjithmonë e më shumë para në Fortnite, duke ndarë $500,000 mes dy turnamenteve në DreamHack Winter dhe Anaheim. Për këtë event nuk do të mbahet faza e pre-qualifiers. Përkundrazi, për këdo që blen një biletë 'bring-your-own-computer'…