Summit1g, Dr DisRespect dhe xQc diskutojnë nëse PUBG i ka ardhur fundi
12 muajt e fundit nuk kanë qenë shumë të suksesshëm për PUBG le të themi. Kjo duket mjaft mirë kur sheh që loja humbi afro 200,000 lojtarë në PC vitin e kaluar. Gjatë stream-it të tyre të 21 Janarit, Escape…
DrDisrespect flet për Ninja dhe të ardhmen e tij në Twitch
Streamer-i ka dhënë opinionin e tij mbi kalimin e Ninja në Mixer. Pas njoftimit që Ninja do të kalonte në platformën e stream-it të Microsoft, Mixer, duke lënë pas kanalin e tij gjigand në Twitch, e gjithë vëmendja e publikut…