Drake nënshkruan marrëveshje me rivalin e Mixer & Twitch, Caffeine
Drake është një nga emrat më të njohur në muzikë, dhe tani, ai po sjell talentin e tij në faqen e streaming të Caffeine, jo Twitch, dhe as me mikun e tij Ninja në Mixer Caffeine hyri në tregun e…
Riot do të ulë intensitetin e ngjyrave të dragonjve në League of Legends
Ky patch pritet të vijë në fillim të javës tjetër Patch-i i preseason në League of Legends bëri që terreni i Summoner's Rift të ndryshojë lojë-pas-loje në varësi të dragonjve. Sado bukur të duken këto ndryshime, shumë lojtarë mendojnë se…
Ninja zbulon kush është gamer më i mirë, PewDiePie apo Drake
Streamer-i i famshëm i Fortnite, Ninja, ka patur shpesh të ftuar të veçantë në sream-et e tij. Duke filluar me reperin Drake dhe tani së fundmi me PewDiePie. Ninja dhe PewDiePie u bashkuan për rikthimin e turnamentit Friday Fortnite. Dyshja…