Tag: dragon’s dogma 2

Dragon’s Dogma 2 konfirmohet nga Capcom
Mbi 10 vjet nga lançimi i lojës origjinale, Capcom ka konfirmuar zyrtarisht se Dragon's Dogma 2 është në punë. Lajmi u zbulua gjatë transmetimit të Dragon's Dogma 10th Anniversary, dhe le ta pranojmë, ne e dinim se diçka do të…