League of Legends Patch 10.20 patch notes, Dragonmancer skins dhe më shumë
Riot Games ka konfirmuar League of Legends Patch 10.20 Riot Games ka konfirmuar që Patch 10.20 i League of Legends do të mbërrijë në orar dhe ne kemi marrë të gjitha shënimet e patch-eve, ndryshimet e bilancit dhe më shumë që…
Ja pamja e parë në skinet e reja Dragonmancer League of Legends
Lee sin vjen me një skin të ri dhe gjithashtu Ashe, Brand, Sett dhe Aurelion Sol Javën e kaluar, zhvilluesi i League of Legends Riot Games njoftoi se kishte disa skine të reja speciale në punë për lojën e saj…
Riot zbulon skinet e reja Dragonmancer
Riot zbulon skinet e reja dragon-themed për Lee Sin, Ashe, Brand, Sett dhe Aurelion Sol Gëzohuni, fansa të League of Legends. Riot Games po dërgon një seri tjetër skins në rrugën tuaj së shpejti. Seti i ri quhet Dragonmancer dhe…