Tag: Dragonflight Expansion

World of Warcraft zbulon Dragonflight Expansion
Expansion i fundit që World of Warcraft solli ishte Shadowlands që erdhi në nëntor të vitit 2020 dhe që u pëlqye nga lojtarë. Dhe tashmë një expansion i ri i quajtur Dragonflight do të sjellë dragonj në lojë me të…