Auto Chess do të lançohet në PS4 dhe Nintendo Switch në 2020
Tashmë do të kemi më shumë opsione për të luajtur një autobattler Auto Chess, loja që nisi të gjithë trendin e autobattler më herët këtë vit, do të vijë në Playstation 4 dhe Nintendo Switch vitin e ardhshëm. CEO i…
Tencent do të prodhojë Auto Chess në Kinë
Me Valve dhe Riot që po kryejnë betejën e tyre përsa i përket Auto Chess, studioja pas Dota 2 origjinal është duke u marrë me versionin e saj. Duket se Drodo Studio do të ketë një partner të madh të…