fbpx

Tag: dragon

Dota: Dragon’s Blood rrit popullaritetin e Dragon Knight në Dota 2
Tani ka një shfaqje të animuar të Dota në Netflix. Ndërkohë Valve ka bërë përmirësime në “new player experience” duke thjeshtuar aspekte të ndryshme të lojës si heronjtë, dyqanet brenda lojës, objektivat. Në këtë mënyrë ata shpresojnë të tërheqin lojtarë…
Riot Games zbulon ndryshime të mëdha në hartën e League of Legends
Dragonjtë do të jenë më të rëndësishëm se kurrë Nëse i keni ndjekur lajmet e fundit, padyshim që e dini që Riot Games kishte në plan të sillte ndryshime të mëdha në League of Legends përpara Season 10 të lojës.…
Një sy gjigand është shfaqur në Polar Peak në Fortnite
Dikush po ju shikon juve duke luajtur Fortnite. Ose mbase është diçka. Një sy gjigand po lëviz brenda ajsbergut në veri të Polar Peak. Kur lojtarët ulen para tij, syri lëviz dhe i ndjek ata. Ai nuk bën asnjë zhurmë…