Tag: Dragon Lord

Tiny Tina’s Wonderlands do të vijë në Mars 2022
2K ka njoftuar gjatë Playstation Showcase se Tiny Tina's Wonderlands do të dalë në treg më 25 mars 2022. Titulli spin-off i Borderlands është vendosur të dalë për PS5, PS4, PC, Xbox Series X/S dhe Xbox One, dhe vë një…